Administratiekantoren

Yoursminc ondersteunt administratiekantoren in het werken met de administraties van hun klanten.

Vanuit Yoursminc stellen we gebruikers in staat om zich bij hun administratie te laten begeleiden door een administratiekantoor. Een gebruiker kan hiervoor een bij ons aangesloten administratiekantoor autoriseren.

Indien het betreffende administratiekantoor dit verzoek honoreert, zal de administratie van de betreffende gebruiker in een speciaal hiervoor ontwikkeld portaal beschikbaar worden. Op deze wijze kunnen medewerkers van het administratiekantoor eenvoud wisselen van administratie.

Administratiekantoren verzorgen de volgende diensten voor onze gebruikers:

  • Optie 1
    De gebruiker voert zelf zijn uitgaven in en creëert zijn offertes en facturen en stuurt deze naar zijn/haar klanten, waarbij het administratiekantoor zorgt voor de initiële inrichting van het rekeningschema, de diverse kostencategorieën en voor de controle van de Btw-aangifte, het eventueel uitvoeren van correcties en de jaarafsluiting.
  • Optie 2
    Het administratiekantoor zorgt voor de initiële inrichting van het rekeningschema, de diverse kostencategorieën, voert alle boekingen in, controleert en verzorgt de Btw-aangifte en zorgt voor de jaarafsluiting.

Als je werkzaam bent bij een administratiekantoor of werkzaam bent als boekhouder en de administratie voert voor meerdere partijen, informeer gerust bij ons naar de mogelijkheden via ons telefoonnummer 088-1122214.

Je kunt er ook voor kiezen een verzoek tot informatie achter te laten door het invullen van onderstaand formulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Informatieformulier


Financial adviser calculating datas while working at bank.