Facturen Yoursminc facturatieprogramma
Facturen

Visitekaartje

De factuur welke je aan een klant verstuurd i.v.m. de levering van producten of diensten geldt voor jou als je visitekaartje. Deze moet er professioneel en goed verzorgt uitzien.

Door binnen Yoursminc gebruik te maken van een Factuurontwerp, creëer je met enkele muisklikken een professioneel opgemaakt factuur welke je direct vanuit het pakket naar je klant kunt sturen. Yoursminc stelt je in staat om meerdere Factuurontwerpen te maken, zodat je eenvoudig kunt kiezen uit een ontwerp t.b.v. je facturen, aanmaningen, elektronische betalingen etc.

Overzicht dashboard facturatieprogramma
Overzicht

Dashboard

Product
Binnen het programma heb je ook voortdurend een volledig overzicht van al je facturen en toont een dashboard je in één oogopslag de facturen welke aandacht nodig hebben.
Boekhoudprogramma betalingen en incasso
Betalingen

Incasso of elektronisch

Product
Naast de mogelijkheid om je klanten de mogelijkheid te geven om een factuur via de bank te betalen, kun je er eveneens voor kiezen om de factuur via automatische incasso te laten voldoen of kun je ervoor kiezen om de factuur via een betaallink elektronisch te laten betalen. Op deze wijze kan een klant met behulp van bijvoorbeeld iDeal of een Creditcard voor de betaling zorgen.