Grafische presentatie – diverse inzichten

We hebben binnen de dashboard pagina, meerdere grafische presentaties van diverse inzichten binnen je administratie opgenomen.

Omzet en kosten details

Deze pagina toont een grafische presentatie van de omzet en kosten voor een specifiek geselecteerd boekjaar en over alle boekjaren heen. Zo heb je een duidelijk beeld van de “gezondheid” van je onderneming en worden groei en kostenbeheersing duidelijk in beeld gebracht.

Product omzet details

Zie in één opslag de gerealiseerde omzet per verkocht product/dienst, voor een geselecteerd boekjaar en over alle boekjaren heen.

Kosten per categorie details

Houd overzicht in gemaakte kosten, per kostencategorie, voor een geselecteerd boekjaar en over alle boekjaren heen. Een perfecte ondersteuning voor het beheersen van de kosten welke je binnen de onderneming maakt.

Banktransactie details

In deze pagina, de details van al je binnen je onderneming gebruikte bankrekeningen.

Abonnementen details

Maak je ook gebruik van de Abonnementen functie binnen Yoursminc, dan levert deze pagina je een volledig inzicht in het aantal abonnementen binnen een geselecteerd boekjaar, waarbij we tevens laten zien hoeveel abonnementen er nieuw zijn afgesloten en het aantal abonnementen, dat is beëindigd.