Je webshop koppelen met Yoursminc

Bankafschriften

Inlezen en verwerken

Alle banken stellen je in staat om mutaties (ontvangsten en betalingen) op je bankrekening te exporteren in een zgn MT940 of CAMT.053 bestand. Door zo’n bestand vervolgens in Yoursminc in te lezen, zitten in één keer al deze mutaties in je administratie en kun je deze verder gaan verwerken.

Het verwerken van bankafschriften bestaat voornamelijk aan het toewijzen van ontvangsten van je klanten aan facturen welke je eerder had verstuurd of het toewijzen van betalingen welke je hebt gedaan naar aanleiding van uitgaven welke je binnen je onderneming hebt gedaan.

Ontvangsten en betalingen

Toewijzen / afletteren

Als resultaat hiervan heb je een volledig ‘up to date’ bankboek met al je ontvangsten en betalingen toegewezen aan facturen en uitgaven. Tevens resulteren de toewijzingen aan facturen en uitgaven tot het automatisch vastleggen dat deze betaald zijn. Oftewel je openstaande posten worden op deze manier direct bijgewerkt, zodat je eveneens overzicht houdt van welke facturen of uitgaven nog moeten worden betaald.

Boekingsregels

Automatische verwerking vaste kosten

Door gebruik te maken van ‘Boekingsregels’ ben je in staat om veelvoorkomende uitgaven als bijvoorbeeld “Huur” of “Telefoonkosten” automatisch te verwerken binnen de administratie. Dit zal je bij het verwerken van je bankafschriften een enorme tijdswinst opleveren.