Inlezen ING bankmutaties kommagescheiden formaat

Knowledge Base > Bank > Inlezen ING bankmutaties kommagescheiden formaat

in Bank

Yoursminc ondersteunt het inlezen en verwerken van je ING bankmutaties. De ING bank ondersteunt een aantal verschillende formaten waarin je de mutaties op jouw bankrekening kunt exporteren. We beschrijven hier het inlezen van het formaat kommagescheiden, ook wel csv (comma seperated).

Selecteer vanuit het menu Financieel – Bank – Inlezen bankafschriften

Kies vanuit de nu getoonde pagina ING Format comma seperated, selecteer vervolgens het betreffende bestand en druk op [Upload bestanden]

Voor het verder verwerken van de bankafschriften verwijzen we je graag naar Verwerken van bankafschriftregels

Bestandsformaat

Hieronder de beschrijving van het formaat van het vanuit het ING bankportaal aangemaakte bestand.