Knowledge Base > Overige > Loyaliteitsprogramma

in Overige

Voor een softwareproducent als Yoursminc is het hebben van tevreden klanten de hoogste prioriteit. Wij vinden dan ook dat we klanten die loyaal aan het gebruik van Yoursminc zijn, moeten belonen.

We hebben daarvoor een loyaliteitsprogramma in het leven geroepen. Binnen dit programma kun je punten sparen, waarmee je artikelen kunt kopen. Denk hierbij aan artikelen als: elektronica, hotelverblijven, keukenartikelen, wonen & lifestyle etc.

Klanten welke al meer dan een ½ jaar gebruik maken van Yoursminc worden maandelijks beloond met 2 punten, zonder dat je hier ook maar iets voor hoeft te doen. Uiteraard zijn wij een commerciële onderneming en hebben daarom gemeend klanten eveneens te belonen indien:

  • Je een kennis, of bevriend ondernemer aanbrengt als nieuwe gebruiker van Yoursminc.We belonen je dan met liefst 10 punten per maand, zolang de klant bij ons blijft!
  • Je een positieve review schrijft op https://boekhoudsoftware-vergelijken.nl/boekhoudpakketten/yoursminc . Met ‘positief’ bedoelen we overigens; een objectieve impressie van je ervaringen met ons pakket. We vernemen nl graag welke verbeteringen we bijvoorbeeld zouden kunnen aanbrengen om onze gebruikers van dienst te zijn. Voor zo’n review belonen we je met maar liefst 40 punten!
  • Je een positieve review schrijft en deze naar ons opstuurt via support@yoursminc.nl vergezeld van een foto van jezelf met de toestemming om deze op onze eigen website te plaatsen. Voor zo’n review belonen we je met maar liefst 50 punten!

Je kunt een potentieel nieuwe gebruiker opgegeven via de pagina Mijn Account (Diverse – Voorkeuren – Mijn Account) en daar te kiezen voor ‘Registreer nieuwe Yoursminc gebruiker’.

Registreren nieuwe gebruiker

[heading2 heading_text=”My Heading” pitch_text=”Additional description” separator=”false”][/heading2]

Nadat je hier de gevraagde gegevens hebt ingevoerd ontvangt de betreffende persoon een mailtje van ons met de gegevens van het voor hem/haar gecreëerde account. Nadat de nieuwe gebruiker er voor kiest om zijn Proeflicentie om te zetten in een betaalde licentievariant, zullen we de punten maandelijks toekennen aan je account binnen het portaal.

Toch interessant dus om eens te kijken of je een kennis of bevriend ondernemer enthousiast kunt maken voor Yoursminc!

Hoe kom ik in het Loyaliteitsportaal terecht?
Ben je nieuwsgierig om te zien wat je huidig puntensaldo is en welke artikelen je zou kunnen shoppen, ga dan naar de pagina Mijn Account (Diverse – Voorkeuren – Mijn Account) en klik op het ‘Yoursminc Loyaliteitsprogramma’ logo, waarna je automatisch in het portaal terecht komt.

[heading2 heading_text=”My Heading” pitch_text=”Additional description” separator=”false”][/heading2]

We wensen je veel winkel plezier!

Yoursminc support team