Opzeggen van mijn licentie

Knowledge Base > Licenties > Opzeggen van mijn licentie

in Licenties

Uiteraard hopen we dat je naar tevredenheid werkt met yoursminc. Maar mocht je dan toch besluiten om geen gebruik meer te gaan maken van de applicatie, dan kun je de licentie als volgt opzeggen:

Selecteer uit het menu Diverse – Voorkeuren – Mijn Account

Binnen deze pagina vind je alle informatie betreffende jouw account (Licentie).

Aan de rechterzijde van de pagina vind je de knop [Opzeggen Licentie]

Opzeggen licentie

Druk nu op de knop [Opzeggen Licentie] en zal je een reden van opzeggen worden gevraagd. We stellen het op prijs als je dit ons verteld, zodat wij hier eventueel ons voordeel mee kunnen doen.

Geef een reden van opzeggen

Druk nu nogmaals op [Opzeggen Licentie] en je Licentie zal per direct worden stop gezet. Je verbinding met de applicatie zal ook direct worden beëindigd.

LET OP:

Alvorens je licentie te beëindigen, adviseren we je om de gegevens uit je administratie eerst op te slaan en daarmee te kunnen voldoen aan de 7 jaar bewaarplicht. Maak gebruik van de mogelijkheid om gegevens te exporteren en om een Auditfile aan te maken voor de diverse boekjaren welke je wilt bewaren. Je vind de mogelijkheid om dit te doen onder menu Diverse – Exporteren/Importeren gegevens. Wellicht wil je ook nog een aantal rapportages aanmaken en deze op je PC bewaren, of wil je al je Uitgaven en/of Facturen downloaden.  Na het opzeggen van de licentie Yoursminc, zal je account direct zijn geblokkeerd en kun je dus niet meer bij je gegevens.

We zullen je gegevens nog 2 maanden bewaren, zodat mocht je toch op je besluit terugkomen, we weer snel je gegevens beschikbaar hebben. Na deze 2 maanden worden al je gegevens verwijderd.