Gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

Yoursminc bespaart ons tijd en voor de klant geld. We moeten niet langer meerdere tools gebruiken, alles wat we nodig hebben vinden we online bij Yoursminc!

3

Alles wat we over Yoursminc gehoord hebben van collega’s blijkt te kloppen, we zijn zeer tevreden met de overstap die ook heel vlot verliet. Bedankt!

4

Deze professionele administratie kost je minder tijd en geld.

Niet veel alternatieven zijn zo eenvoudig in gebruik…
Yoursminc, je verdient het!

1

Het is fijn boekhoudprogramma, ik werk er nu 2 weken mee, ik heb zelf een bloemisterij en dit werkt perfect voor mij. Facturen versturen, alles boeken, terwijl ik geen computerfreak ben. Overal inloggen, dus overal overzicht over je boekhouding!

2

Over ons

Yoursminc is opgericht in 2013 door Joost van de Wiel, Rob Zoeteweij en Guy van Dingenen. Met hun jarenlange ervaring binnen de IT en het ontwikkelen van financieel administratie software, waren zij van mening dat veel beschikbare boekhoudoplossingen onnodig ingewikkeld en gebruikersonvriendelijke waren. Dit is voor hun een voorname drijfveer geweest bij de ontwikkeling van Yoursminc Online Boekhouden, welke in de zomer van 2013 op de markt werd gepresenteerd. Nu een aantal jaren verder, ervaren enkele duizenden gebruikers iedere dag weer het gemak van online boekhouden. Zoek jij ook naar een eenvoudig te gebruiken online oplossing voor je administratie? We helpen je graag verder.
Ervaar het zelf

Registreer voor een account binnen 1 minuut

Met de gratis proeflicentie kun je zelf ervaren hoe eenvoudig en overzichtelijk Yoursminc werkt.