Scan en herken

Scan & Herken

Inkoopfacturen scannen en automatisch verwerken

Op eenvoudige wijze kunnen facturen worden aangeleverd aan Yoursminc, waarna deze worden verwerkt. Inkoopfacturen worden veelal per email aangeleverd of zijn te dowloaden van de website van een leverancier. Deze facturen kun je met een druk op een knop inlezen en zullen vervolgens als boekingsvoorstel binnen Yoursminc terecht komen.

Zelflerend

100% Nauwkeurigheid

Scan & Herken binnen Yoursminc is “zelflerend”. Wijzigingen/aanvullingen op eerder gecreëerde boekingsvoorstellen “leren” deze functie hoe een volgende keer dat een uitgave wordt aangeboden, deze moet worden geïnterpreteerd.

Mede door deze functionaliteit resulteert dit in een 100% nauwkeurig boekingsvoorstel!

Besparing

60% besparing

De kosten van Scan & Herken verdien je overigens snel terug. Het invoeren van een inkoopfactuur kan toch zomaar 1 minuut duren. Als je bedenkt dat de Scan & Herken functie een factuur binnen enkele seconden (plm 15 sec) verwerkt dan kom je toch gauw tot een interessante conclusie:

De kostprijs van een arbeidskracht ligt gemiddeld op plm €45,- per uur (rekening houdend met salariskosten, werkplek etc.). Bij een invoersnelheid van 1 minuut, kost het invoeren van 60 facturen dus €45,-. Bij het gebruik van Yoursminc Scan & Herken, bij een gemiddelde snelheid van 15 seconden per factuur komen we op 60 x €0,19 (prijs per factuur) = €11.40, hetgeen neerkomt op een besparing van €33,60 per uur.

Bij het verwerken van 300 facturen zou dit in plaats van €225,- slechts €57,- kosten, een besparing van ruim 60%

Dus, wacht niet langer en registreer voor een proef abonnement.

Statusoverzicht

Eenvoudiger kan niet

Yoursminc voorziet tevens in een Scan & Herken statusoverzicht, waardoor je voortdurend inzage hebt in de status van de verwerking van je aangeboden facturen.

Scan je inkoopfacturen en bonnen vanaf je werkplek of met je mobile phone of tablet en biedt deze aan Yoursminc voor verwerking. Eenvoudiger kan gewoon niet…