WooCommerce


WooCommerce

Webshop gebruikers

Webwinkeliers die gekozen hebben voor WooCommerce ™ maken gebruik van een van de grootste webwinkel systeem leveranciers.

Accounting

Financiële administratie

In nog geen 5 minuten

Door veel webwinkeliers wordt de financiële administratie gezien als een noodzakelijk kwaad. En laat dit nu precies hetgeen zijn waar Yoursminc goed in is!

In nog geen 5 minuten koppel je jouw webwinkel aan ons boekhoudprogramma en kun je op basis van je winkelorders facturen te laten creëren binnen Yoursminc. Vervolgens kun je deze facturen van een fraaie en professionele opmaak voorzien en naar je klanten sturen.


Compleet overzicht

Met een paar muisklikken

Vervolgens kun je in Yoursminc ontvangsten op je bankrekening koppelen aan de verstuurde facturen en heb je, als je ook je uitgaven vastlegt, een compleet overzicht hebben in je financiële situatie. Zo weet je met een paar muisklikken precies welke gegevens je in de Btw-aangifte moet invoeren.

Uiteraard worden contactgegevens vanuit je webwinkel meegenomen binnen Yoursminc. Kortom: zonder enige inspanning heb je een volledig geïntegreerd informatiesysteem tot je beschikking.


3 maanden gratis

Waardevolle aanvulling op je webwinkel

Je kunt Yoursminc inclusief de koppeling met WooCommerce ™ nu 3 maanden gratis uitproberen om eens te zien of ook jij overtuigd bent van de voordelen van een complete administratie.

Al voor €14,95 per maand beschik je over een waardevolle aanvulling op je webwinkel in de vorm van Yoursminc online boekhouding. De koppeling met WooCommerce ™ maakt hier dan onderdeel van uit zonder extra kosten.

Registreer nu voor een gratis proeflicentie