Osirius Online Onlineboekhouden biedt alles wat u als ZZP ’er nodig heeft voor uw administratiebeheer, naast de gebruikelijke basis is het in Osirius Online ook mogelijk opdrachten als project vast te leggen en beheren. Bij Osirius Online bent u niet veel tijd kwijt te zijn aan het verwerken van de facturen. Osirius Online is zo opgezet dat de tijd die het u kost om boekingen te verwerken maar tot een fractie van uw dagelijkse bezigheden zal horen.

Zo kunt als ZZP ’er zelf uw boekhouding voeren of deze gezamenlijk met uw accountant in 1 systeem beheren. Uren en kilometers registreren is in Osirius Online heel eenvoudig! Als ZZP ’er registreert u in Osirius Online alle gewerkte uren en gemaakte kilometers per project of opdracht gewoon in de (mobile) app. direct bij de klant en met het juiste tarief. Factureren aan uw opdrachtgevers kan dus snel en eenvoudig vanuit Osirius Online .

Verdere voordelen van online boekhouden met Osirius Online zijn: Maandelijks opzegbaar, Digitale en telefonisch support en ondersteuning, 24 uur per dag toegang, Gratis toegang voor uw accountant of boekhouder, Koppeling met uw bank en voorbereide btw-aangifte.

Probeer als ZZP ’er Osirius Online nu gratis uit! Sluit nu een gratis proefabonnement af op Osirius Online en ervaar de voordelen van online boekhouden!